برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1393 , دوره  11 , شماره  42 ; از صفحه 107 تا صفحه 116 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر ترکيبات مکمل بر زنده ماني باکتري ها در پودر ماست پروبيوتيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، پژوهشکده نانوتکنولوژی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ایزدی، م.، و اسکندری، م.، و نیاکوثری، م.، و شکرفروش، س.، و حنیف پور، م.، و ایزدی، ز. (1393). بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران, 11(42), 107-116. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225983



Vancouver : کپی

ایزدی معصومه، اسکندری محمدهادی، نیاکوثری مهرداد، شکرفروش سیدشهرام، حنیف پور محمدامین، ایزدی زهرا. بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران. 1393 [cited 2021May17];11(42):107-116. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225983



IEEE : کپی

ایزدی، م.، اسکندری، م.، نیاکوثری، م.، شکرفروش، س.، حنیف پور، م.، ایزدی، ز.، 1393. بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(42), pp.107-116. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225983.



 

 
بازدید یکساله 93 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی