برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1392 , دوره  10 , شماره  41 ; از صفحه 149 تا صفحه 158 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر باکتري Lactobacillus plantarum و دماهاي مختلف فرآوري بر روي خصوصيات کارکردي سوسيس تخميري تهيه شده از ماهي کپور معمولي (Cyprinus carpio)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جعفرپور، س.، و یگانه، س.، و علی نژاد، ع.، و صفری، ر. (1392). بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران, 10(41), 149-158. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225908



Vancouver : کپی

جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، علی نژاد عاطفه، صفری رضا. بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران. 1392 [cited 2021July26];10(41):149-158. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225908



IEEE : کپی

جعفرپور، س.، یگانه، س.، علی نژاد، ع.، صفری، ر.، 1392. بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 10(41), pp.149-158. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225908.



 

 
بازدید یکساله 83 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی