برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1392 , دوره  10 , شماره  41 ; از صفحه 141 تا صفحه 148 .
 
عنوان مقاله: 

توليد کنسانتره از ميوه انجير خشک (واريته سبز) و بررسي تغييرات رنگ آن در طول تغليظ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فروزنده، ف.، و مفتون آزاد، ن.، و فرحناکی، ع.، و حسینی، س. (1392). تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران, 10(41), 141-148. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225906



Vancouver : کپی

فروزنده فاطمه، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسگر، حسینی سیدابراهیم. تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1392 [cited 2021September18];10(41):141-148. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225906



IEEE : کپی

فروزنده، ف.، مفتون آزاد، ن.، فرحناکی، ع.، حسینی، س.، 1392. تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 10(41), pp.141-148. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225906.



 

 
بازدید یکساله 133 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی