نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف روغن ماهي و روغن سويا در جيره غذايي بر شاخص هاي رشد، تغذيه و آناليز لاشه ماهي قزل آلاي رنگين کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تنکابن
 
چکیده: 
در اين مطالعه تاثير سطوح مختلف روغن ماهي و روغن سويا در جيره غذايي بر شاخص هاي رشد و آناليز لاشه ماهي قزل آلاي رنگين کمان به مدت 8 هفته ارزيابي شد. ماهيان انگشت قد قزل آلاي رنگين کمان با ميانگين وزن 10 گرم با 3 جيره غذايي متفاوت که پروتئين 40 درصد در هر کدام از جيره ها تغذيه شدند. جيره غذايي در تمامي تيمارها با 55 درصد آرد ماهي، 10 درصد آرد گندم، 20 درصد آرد سويا و 5 درصد مکمل هاي افزودني به صورت ثابت بوده، در حالي که روغن ماهي و روغن سويا در سه جيره متفاوت مي باشد، بدين صورت که در تيمار اول (تيمار شاهد)، 10 درصد روغن ماهي به جيره اضافه گرديد و در تيمار دوم، 10 درصد روغن سويا و تيمار سوم، 5 درصد روغن ماهي و 5 درصد روغن سويا اضافه و مورد بررسي قرار گرفت. تعداد 540 قطعه بچه ماهي قزل آلا در 3 تيمار و هر تيمار شامل 3 تکرار بود و به صورت تصادفي (60 قطعه بچه ماهي در هر حوضچه) توزيع شدند. پس از 8 هفته غذادهي نتايج نشان داد که تغيير در ميزان روغن ماهي و روغن سويا در جيره هاي غذايي بر متغيرهاي پاسخ رطوبت و چربي اثرگذار است (p>0.05) و بر متغيرهاي ديگر يعني خاکستر و پروتئين خام اثر معني داري ندارد (p<0.05). همچنين تغيير در ميزان روغن ماهي و روغن سويا در جيره هاي غذايي بر اکثر فاکتورهاي رشد مورد مطالعه شامل GR و BWI اثرگذار است (p<0.05) و در مورد FCR، SGR و CF اثرگذار نبوده است (p>0.05).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بادپارودسری، ا.، و توکل، س.، و قمی، م.، و فغانی لنگرودی، ح. (1392). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), 7(3 (پیاپی 27)), 51-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193



Vancouver : کپی

بادپارودسری اسماعیل، توکل ساره، قمی محمدرضا، فغانی لنگرودی حمید. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات). 1392 [cited 2022May21];7(3 (پیاپی 27)):51-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193



IEEE : کپی

بادپارودسری، ا.، توکل، س.، قمی، م.، فغانی لنگرودی، ح.، 1392. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), [online] 7(3 (پیاپی 27)), pp.51-56. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 469 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی