APA :
کپیبادپارودسری، ا.، و توکل، س.، و قمی، م.، و فغانی لنگرودی، ح. (1392). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), 7(3 (پیاپی 27)), 51-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193
Vancouver :
کپی بادپارودسری اسماعیل، توکل ساره، قمی محمدرضا، فغانی لنگرودی حمید. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات). 1392 [cited 2022May21];7(3 (پیاپی 27)):51-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193
IEEE :
کپی بادپارودسری، ا.، توکل، س.، قمی، م.، فغانی لنگرودی، ح.، 1392. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), [online] 7(3 (پیاپی 27)), pp.51-56. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=225193.