مشخصات مقاله عنوان نشریه: فن آوريهاي نوين در توسعه آبزي پروري (شيلات) اطلاعات شماره: بهار 1392 , دوره 7 , شماره 1 (پياپي 25) ; از صفحه 97 تا صفحه 106 . عنوان مقاله: فعاليت ضدميکروبي فيلم خوراکي پروتئين آب پنير غني شده با اسانس دارچين بر روي فيله هاي فيل ماهي در شرايط نگهداري در يخچال نویسندگان: بهرام سميه*, رضايي مسعود, سلطاني مهدي, كمالي ابوالقاسم, اجاق سيدمهدي آدرس: * گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران چکیده: فيلم پروتئيني زيست تخريب پذير از طريق همراهي اسانس دارچين در غلظت هاي 0.4، 0.8 و 1.5 درصد حجمي / حجمي با کنسانتره پروتئين آب پنير ساخته شد. سپس فعاليت ضدميکروبي آن در برابر 6 باکتري و يک قارچ شامل Lactobacillus lactis (PTCC 1366)، Streptococcus agalactiae (PTCC 1768)، Pseudomonas putida (PTCC 1694)، Esherichia coli (PTCC 3315)، Bacillus subtilis (ATCC 465) ،Listeria monocytogenes (PTCC 1163) و قارچ Candida albicans مورد بررسي قرار گرفت. فيلم هاي شامل اسانس دارچين فعاليت ضدباکتريايي معني داري را در برابر باکتري هاي گرم مثبت و گرم منفي و نيز اثرات بازداري معني داري را در مقابل قارچ مورد بررسي نشان دادند. در روکش ها و محلول تشکيل دهنده فيلم ناحيه بازداري با افزايش غلظت اسانس دارچين در ماتريکس پليمر افزايش پيدا کرد (P<0.05). به طورکلي ناحيه بازداري محلول تشکيل دهنده فيلم بالاتر از روکش ها بود. بر اساس نتايج، پوشش کنسانتره پروتئين آب پنير شامل 1.5 درصد اسانس دارچين براي ارزيابي ميکروبي گوشت فيل ماهي در شرايط سرد نگهداري (4 درجه سانتي گراد) استفاده شد که توانست از رشد باکتري هاي کل و باکتري هاي سرماگرا فيله جلوگيري نمايد. کلید واژه: کنسانتره پروتئين آب پنير(Q3)دارچين(Q2)فعاليت ضدميکروبي(Q2)فيل ماهي(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: آلوکساناسترپتوزوسیناسترپتوزوتوسینکورکومینعصاره متانولیفعالیت ضد باکتریاییترکیبات فنولیترکیبات فنولیکماهی سفیدازون برونماهی خاویاریماهیان خاویاری ارجاعات: USE OF ESSENTIAL OILS IN BIOACTIVE EDIBLE COATINGS: A REVIEWIN VITRO COMPARISON OF INHIBITORY ACTIVITY OF 10 PLANT EXTRACTS AGAINST CANDIDA ALBICANSEFFECT OF CHITOSAN COATING AND VACUUM PACKAGING ON THE QUALITY OF REFRIGERATED GRILLED PORKANTIMICROBIAL EFFECT OF ESSENTIAL OILS ON THE SEAFOOD SPOILAGE MICRO-ORGANISM PHOTOBACTERIUM PHOSPHOREUM IN LIQUID MEDIA AND FISH PRODUCTS مقالات نشریه ای مرتبط: فعاليت ضدميکروبي فيلم خوراکي پروتئين آب پنير غني شده با اسانس دارچين بر روي فيله هاي فيل ماهي در شرايط نگهداري در يخچالفعاليت ضد ميکروبي فيلم خوراکي متيل سلولز غني شده با اسانس اناريجه بر روي فيله هاي ماهي فيتوفاگ در شرايط نگهداري در يخچال خواص ضد ميکروبي، ضد اکسايشي و فيزيکي فيلم هاي بر پايه کيتوزان- کربوکسي متيل سلولز – اسيد اولئيک حاوي اسانس دارچين ارزيابي کمي و کيفي فعاليت ضدباکتريايي اسانس دارچين و نانوذرات اکسيد روي عليه ليستريا مونوسيتوژنز اثر پوشش ژلاتين همراه با اسانس دارچين بر دوره ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) در دماي يخچال مقالات همایشی مرتبط: تاثیر تمرینات هوازی منتخب و مصرف دارچین بر ترکیب بدنی و توان عضلانی دانش آموزان پسرمطالعه فرآیند تولید پودر پروتئینی از پساب آب پنیر جهت درمان اسهال گوساله هاتحلیل اثر بخشی تاثیر دارچین برای تسکین دردشواهدی بر تاثیر دارچین بر سطح گلوکز بیماران دیابتی نوع 2تاثیر مصرف اسانس گیاه دارویی دارچین بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمانی در منطقه سیستان ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 65 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی