برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

فعاليت ضدميکروبي فيلم خوراکي پروتئين آب پنير غني شده با اسانس دارچين بر روي فيله هاي فيل ماهي در شرايط نگهداري در يخچال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
 
چکیده: 

فيلم پروتئيني زيست تخريب پذير از طريق همراهي اسانس دارچين در غلظت هاي 0.4، 0.8 و 1.5 درصد حجمي / حجمي با کنسانتره پروتئين آب پنير ساخته شد. سپس فعاليت ضدميکروبي آن در برابر 6 باکتري و يک قارچ شامل Lactobacillus lactis (PTCC 1366)، Streptococcus agalactiae (PTCC 1768)، Pseudomonas putida (PTCC 1694)، Esherichia coli (PTCC 3315)، Bacillus subtilis (ATCC 465) ،Listeria monocytogenes (PTCC 1163) و قارچ Candida albicans مورد بررسي قرار گرفت. فيلم هاي شامل اسانس دارچين فعاليت ضدباکتريايي معني داري را در برابر باکتري هاي گرم مثبت و گرم منفي و نيز اثرات بازداري معني داري را در مقابل قارچ مورد بررسي نشان دادند. در روکش ها و محلول تشکيل دهنده فيلم ناحيه بازداري با افزايش غلظت اسانس دارچين در ماتريکس پليمر افزايش پيدا کرد (P<0.05). به طورکلي ناحيه بازداري محلول تشکيل دهنده فيلم بالاتر از روکش ها بود. بر اساس نتايج، پوشش کنسانتره پروتئين آب پنير شامل 1.5 درصد اسانس دارچين براي ارزيابي ميکروبي گوشت فيل ماهي در شرايط سرد نگهداري (4 درجه سانتي گراد) استفاده شد که توانست از رشد باکتري هاي کل و باکتري هاي سرماگرا فيله جلوگيري نمايد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 65
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی