برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1392 , دوره  22 , شماره  3 ; از صفحه 49 تا صفحه 56 .
 
عنوان مقاله: 

فعاليت ضد باکتريايي اسانس زيره سبز (Cuminum cyminum) و نيسين در مهار باکتري Streptococcus iniae در محيط آزمايشگاه و فيله قزل آلا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه شیلات، خوزستان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

رومیانی، ل. (1392). فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 22(3), 49-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=224748



Vancouver : کپی

رومیانی لاله. فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1392 [cited 2021April14];22(3):49-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=224748



IEEE : کپی

رومیانی، ل.، 1392. فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 22(3), pp.49-56. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=224748>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 48 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی