برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  2 ; از صفحه 89 تا صفحه 105 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ترکيبات مختلف کلسيمي و غلظت آنها بر سيب رقم رد دليشز در زمان برداشت و پس از برداشت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جهرم
 
چکیده: 

محصولات تازه بريده به دليل راحتي مصرف و داشتن ارزش غذايي بالا بازار پسندي بالايي دارند. توليد سيب هاي تازه برداشت شده در سال هاي اخير روند افزايشي داشته است. به منظور حفظ ويژگي هاي کيفي سيب هاي تازه برداشت شده رد دليشز، اين تحقيق با استفاده از ترکيبات مختلف کلسيمي و غلظت هاي مختلف انجام گرفت. آزمايش به صورت فاکتوريل بر پايه بلوک کامل تصادفي با 4 تکرار اجرا گرديد. فاکتور اول شامل ترکيبات مختلف کلسيمي (کلريد کلسيم، کلات کلسيم و آمينو کلسيم) بود. فاکتور دوم غلظت هاي مختلف (0، 2.5، 5 و 7.5 ميلي گرم در ليتر) را شامل بود. بر اساس نتايج بدست آمده از اين آزمايش، کلريد کلسيم با غلظت 7.5 ميلي گرم در ليتر بيشترين تاثير را در جلوگيري از پوسيدگي و حفظ سفتي بافت ميوه سيب رد دليشز داشت. تاثير کلريد کلسيم بر ميزان مواد جامد محلول، ميزان کلسيم، درصد کاهش وزن سيب رد دليشز قابل توجه بود. تاثير کلات کلسيم بر برخي از صفات نظير، ميزان کلسيم، درصد کاهش وزن ميزان مواد جامد محلول با کلريد کلسيم تفاوت معني داري نداشت. تاثير آمينو کلسيم نسبت به کلات کلسيم و کلريد کلسيم بر صفات مورد ارزيابي کمتر بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صالحی، م.، و ابوطالبی، ع.، و محمدی، س. (1391). بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی, 1(2), 89-105. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=221276



Vancouver : کپی

صالحی محسن، ابوطالبی عبدالحسین، محمدی سیدعبدالحسین. بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی. 1391 [cited 2021June24];1(2):89-105. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=221276



IEEE : کپی

صالحی، م.، ابوطالبی، ع.، محمدی، س.، 1391. بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی, [online] 1(2), pp.89-105. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=221276.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 107 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی