4 SID.ir | شناسايي ژن invA براي شناسايي درصد آلودگي به سالمونلا در لاشه هاي طيور با استفاده از PCR
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

شناسايي ژن invA براي شناسايي درصد آلودگي به سالمونلا در لاشه هاي طيور با استفاده از PCR

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سنندج، سنندج، ایران
 
چکیده: 

سالمونلا يکي از مهمترين عوامل مسموميت مواد غذايي در دنيا مي باشد که در موارد زيادي از لاشه هاي طيور و فرآورده هاي گوشت طيور جداسازي شده است. آلودگي سالمونلايي در لاشه هاي طيور مي تواند بيشتر به دليل آلودگي تقاطعي لاشه ها با عوامل آلوده کننده، عدم شتشوي کافي لاشه ها، آلودگي خط کشتار و عدم نگهداري لاشه در درجه حرارت پايين در زمان توزيع باشد. در اين مطالعه براي بررسي ميزان آلودگي سالمونلايي در لاشه هاي طيور، از 60 لاشه طيور توزيع شده در سطح سنندج بدور از هر گونه آلودگي ثانويه نمونه برداري کرده و با روش هاي ميکروبي متداول کشت شده و با استفاده از PCR مورد ارزيابي قرار گرفت. براي جداسازي سالمونلا با استفاده از PCR ژن اختصاصي جنس سالمونلا Inva بررسي شد. نتايج حاصل از روش PCR نشان داد که 16.66 درصد لاشه هاي طيور داراي آلودگي سالمونلا بودند. اين مطالعه نشان داد که ميزان شيوع آلودگي سالمونلايي در لاشه هاي طيور توزيع شده در سطح سنندج بالا مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 169
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی