برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

پيش بيني خواص ترموديناميکي محلول هاي قندي توسط يک مدل ترموديناميکي توسعه يافته

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشکده مهندسی شیمی، تهران، ایر
 
چکیده: 
مقدمه: خواص ترموديناميکي محلول هاي آبي حاوي ترکيبات قندي در صنايع مختلفي همچون تهيه مواد غذايي، صنايع نگه داري مواد غذايي و غيره کاربردهاي مهمي دارد. به همين دليل ارائه روشي مناسب براي پيش بيني و محاسبه اين خواص از اهميت بالايي برخوردار مي باشد.مواد و روش ها: در اين پژوهش خواص ترموديناميکي محلول هاي حاوي قندهايي که داراي کاربردهاي مهمي در صنايع غذايي هستند نظير گلوکز، ساکاروز، فروکتوز، مالتوز، مانوز، مالتوتريوز، زايلوز و گالاکتوز به کمک يک مدل ترموديناميکي توسعه يافته بر پايه انرژي آزاد گيبس بررسي شده است.يافته ها: خواصي نظير فعاليت آب در محلول هاي قندي، حلاليت قند در محلول هاي آبي، دانسيته، فشار بخار و همچنين دماي جوش محلول هاي آبي حاوي قند به کمک مدل ترموديناميکي که توسط پازوکي و همکاران پيشنهاد شده بود در کار حاضر محاسبه گرديد.نتيجه گيري: با توجه به تعداد داده هاي تجربي مورد استفاده در اين تحقيق براي تطبيق و پيش بيني خواص ترموفيزيکي محلول هاي قندي مي توان نتيجه گرفت مدل حاضر داراي دقت بسيار بالايي براي پيش بيني حلاليت مواد قندي در آب و دانسيته محلول هاي قندي مي باشد. با مقايسه نتايج به دست آمده براي مدل پيشنهاد شده و مدل UNIQUAC مي توان دريافت دقت مدل ارائه شده بيشتر از مدل UNIQUAC مي باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

باغبانباشی، م.، و پازوکی، غ. (1393). پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته. علوم غذایی و تغذیه, 11(3 (پیاپی 43)), 39-46. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=219168



Vancouver : کپی

باغبانباشی مژده، پازوکی غلامرضا. پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته. علوم غذایی و تغذیه. 1393 [cited 2022January24];11(3 (پیاپی 43)):39-46. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=219168



IEEE : کپی

باغبانباشی، م.، پازوکی، غ.، 1393. پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته. علوم غذایی و تغذیه, [online] 11(3 (پیاپی 43)), pp.39-46. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=219168.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 227 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی