برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1392 , دوره  2 , شماره  1 ; از صفحه 55 تا صفحه 70 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح پروتئين و نسبت هاي مختلف کربوهيدرات به چربي بر رشد و ترکيب بيوشيميايي لاشه فيل ماهي جوان پرورشي (Huso huso)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، دکتر دادمان رشت، سنگر، رشت، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

سیدحسنی، م.، و محسنی، م.، و پورعلی، ح.، و یزدانی ساداتی، م. (1392). تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). علوم و فنون شیلات, 2(1), 55-70. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=218550



Vancouver : کپی

سیدحسنی میرحامد، محسنی محمود، پورعلی حمیدرضا، یزدانی ساداتی محمدعلی. تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). علوم و فنون شیلات. 1392 [cited 2021April12];2(1):55-70. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=218550



IEEE : کپی

سیدحسنی، م.، محسنی، م.، پورعلی، ح.، یزدانی ساداتی، م.، 1392. تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). علوم و فنون شیلات, [online] 2(1), pp.55-70. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=218550>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 56 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی