برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1379 , دوره  4 , شماره  14 ; از صفحه 121 تا صفحه 148 .
 
عنوان مقاله: 

امنيت غذايي و برآورد آن در ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی
 
چکیده: 

هدف اصلي اين مقاله، ارايه برآوردي ازشاخص امنيت غذايي در ايران است. در اين راستا، ابتدا ضرورت توجه به مساله امنيت غذايي، تعريف امنيت غذايي و جايگاه اين مفهوم در رويكردهاي نظري بررسي مي شود و سپس با استفاده از الگوي صندوق توسعه بين المللي كشاورزي (IFAD)، شاخص امنيت غذايي طي دوره (75-1360) به تفكيك كل و كالايي برآورد مي گردد. بخش پاياني اين مقاله، جمع بندي و نتيجه گيري را در بر مي گيرد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

دینی ترکمانی، ع. (1379). امنیت غذایی و برآورد آن در ایران. پژوهشنامه بازرگانی, 4(14), 121-148. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=21571



Vancouver : کپی

دینی ترکمانی علی. امنیت غذایی و برآورد آن در ایران. پژوهشنامه بازرگانی. 1379 [cited 2021November30];4(14):121-148. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=21571



IEEE : کپی

دینی ترکمانی، ع.، 1379. امنیت غذایی و برآورد آن در ایران. پژوهشنامه بازرگانی, [online] 4(14), pp.121-148. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=21571.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 292 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی