برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  3 , شماره  2 ; از صفحه 273 تا صفحه 278 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات برهم کنش گوگرد و روي بر عملکرد و غلظت عناصر غذايي ذرت دانه اي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ضیاییان، ع.، و قادری، ج.، و شهاب فر، ج.، و رفیع، م.، و بصیرت، م. (1392). اثرات برهم کنش گوگرد و روی بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی ذرت دانه ای. مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار, 3(2), 273-278. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=215651



Vancouver : کپی

ضیاییان عبدالحسین، قادری جلال، شهاب فر جعفر، رفیع محمدرضا، بصیرت مجید. اثرات برهم کنش گوگرد و روی بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی ذرت دانه ای. مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار. 1392 [cited 2021August04];3(2):273-278. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=215651



IEEE : کپی

ضیاییان، ع.، قادری، ج.، شهاب فر، ج.، رفیع، م.، بصیرت، م.، 1392. اثرات برهم کنش گوگرد و روی بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی ذرت دانه ای. مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار, [online] 3(2), pp.273-278. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=215651.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 48 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی