APA :
کپیسلیمانی فرد، م.، و اعلمی، م.، و مقصودلو، ی.، و نجفیان، گ. (1392). تاثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 5(3 (پیاپی 17)), 1-11. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213465
Vancouver :
کپی سلیمانی فرد منصوره، اعلمی مهران، مقصودلو یحیی، نجفیان گودرز. تاثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1392 [cited 2022May25];5(3 (پیاپی 17)):1-11. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213465
IEEE :
کپی سلیمانی فرد، م.، اعلمی، م.، مقصودلو، ی.، نجفیان، گ.، 1392. تاثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 5(3 (پیاپی 17)), pp.1-11. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213465.