برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

استفاده از اسمز در بهينه سازي فرآيند خشک کردن موز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شاهرود، شاهرود، ایران
 
چکیده: 
در اين پژوهش فرآيند آبگيري اسمزي براي قطعات ميوه موز به ضخامت 10 ميلي متر در سه سطح دمايي 35، 45 و 55 درجه سانتي گراد و در فواصل زماني 30، 60، 90، 120، 180، 240 در غلظت هاي مختلف ساکارز در 2 سطح (35% و 45%) و گلوکز در 2 سطح (35% و 45%) و ترکيب (ساکارز 20% و گلوکز 25%) و ترکيب (ساکارز 25% و گلوکز 20%) در حالت استاتيک انجام گرفت. نسبت محلول اسمزي به ميوه در 2 سطح 5 به 1 و 10 به 1 انتخاب گرديد. مقادير حذف آب و جذب مواد جامد در فواصل زماني مختلف محاسبه گرديد. نتايج نشان داد، ميزان حذف آب و جذب مواد جامد با افزايش غلظت و زمان خشک شدن و افزايش دماي محلول اسمزي ارتباط مستقيم داشت. محلول هاي اسمزي گلوکز داراي بيشترين ميزان جذب قند و محلول هاي اسمزي ساکارزي داراي کمترين مقدار جذب جامد بودند. محلول اسمزي (ساکارز 20% و گلوکز 25%) داراي بيشترين ميانگين دفع آب بود. به کار بردن محلول ساکارز 20%+ گلوکز 25% در دماي 55 درجه سانتي گراد، نسبت 1 به 5 و زمان 240 دقيقه شرايط مطلوبي بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بهنام، پ.، و کاراژیان، ح.، و شهیدی نوقابی، م.، و پروینی، م. (1392). استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 5(2 (پیاپی 16)), 83-89. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213092



Vancouver : کپی

بهنام پریسا، کاراژیان حجت، شهیدی نوقابی مصطفی، پروینی مهدی. استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1392 [cited 2022January18];5(2 (پیاپی 16)):83-89. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213092



IEEE : کپی

بهنام، پ.، کاراژیان، ح.، شهیدی نوقابی، م.، پروینی، م.، 1392. استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 5(2 (پیاپی 16)), pp.83-89. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213092.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 300 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی