نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير خشک کردن دو مرحله اي انگور بي دانه قرمز بر کيفيت کشمش

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تاکستان، گروه ماشین‌های کشاورزی، تاکستان، ایران
 
چکیده: 
دست يابي به شرايط بهينه در فرايند خشک کردن مي تواند اثر مهمي بر زمان فر آوري و بهبود شاخص هاي کيفي اين محصول داشته باشد. در اين تحقيق کيفيت خشک شدن انگور بي دانه قرمز در دماي دو مرحله اي و روش هاي مختلف آماده سازي محصول مورد بررسي قرار گرفت. خشک شدن انگور به دو صورت يکي با دماي ثابت 50، 60، 70 و 80 درجه سلسيوس و ديگري با دماي دو مرحله اي انجام گرفت. در روش دو مرحله اي ابتدا نمونه ها تحت دماي 80 درجه سلسيوس قرار گرفته و پس از رسيدن رطوبت محصول به 50 درصد، دما به 50، 60 و 70 درجه سلسيوس کاهش پيدا کرد. روش آماده سازي محصول نيز در چهار سطح بدون آماده سازي، آماده سازي با آب داغ، آماده سازي با کربنات پتاسيم 5% و روغن زيتون 0.4% و آماده سازي با هيدروکسيد سديم 0.5% انجام گرفت. نتايج بدست آمده نشان داد که پارامترهاي دما و آماده سازي محصول اثرات معني داري بر شاخص قهوه اي شدن، بازآبپوشي و چروکيدگي دارند و فقط پارامتر دما روي اسيديته تاثير معني دار دارد. در مجموع کشمش هاي که در دماي دو مرحله اي با تغيير دماي مرحله دوم به 60 درجه سانتي گراد در آماده سازي با کربنات پتاسيم 5% و روغن زيتون 0.4% و آماده سازي با هيدروکسيد سديم 0.5% در دماي 93 درجه سانتي گراد بدست آمده اند داراي کيفيت بهتري مي باشند. همچنين کشمش هايي که با روش آماده سازي هيدروکسيد سديم 0.5% در دماي 93 درجه سانتي گراد، در دماي 70 درجه سانتي گراد بدست آمده اند، داراي کيفيت بهتري مي باشند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

غلامی پرشکوهی، م.، و میرمرادی، م.، و عبدالعلی زاده، ا.، و سلیمی بنی، م. (1392). تاثیر خشک کردن دو مرحله ای انگور بی دانه قرمز بر کیفیت کشمش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 5(1 (پیاپی 15)), 105-113. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213043



Vancouver : کپی

غلامی پرشکوهی محمد، میرمرادی موسی، عبدالعلی زاده احسان، سلیمی بنی مهرداد. تاثیر خشک کردن دو مرحله ای انگور بی دانه قرمز بر کیفیت کشمش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1392 [cited 2022May25];5(1 (پیاپی 15)):105-113. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213043



IEEE : کپی

غلامی پرشکوهی، م.، میرمرادی، م.، عبدالعلی زاده، ا.، سلیمی بنی، م.، 1392. تاثیر خشک کردن دو مرحله ای انگور بی دانه قرمز بر کیفیت کشمش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 5(1 (پیاپی 15)), pp.105-113. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213043.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 162 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی