APA :
کپیرحمن، ع.، و حسینی، س.، و اوتادی، م. (1392). بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 5(1 (پیاپی 15)), 1-11. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213005
Vancouver :
کپی رحمن علیرضا، حسینی سیدابراهیم، اوتادی مریم. بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1392 [cited 2022May22];5(1 (پیاپی 15)):1-11. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213005
IEEE :
کپی رحمن، ع.، حسینی، س.، اوتادی، م.، 1392. بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 5(1 (پیاپی 15)), pp.1-11. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=213005.