برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1389 , دوره  - , شماره  7 ; از صفحه 53 تا صفحه 64 .
 
عنوان مقاله: 

اثر استفاده از محدوديت خوراک و جيره هاي حاوي کوآنزيم Q10 بر عملکرد و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرهنگ فر، ب.، و حسینی، س.، و زارعی، ا.، و لطف الهیان، ه. (1389). اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, -(7), 53-64. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=212615



Vancouver : کپی

فرهنگ فر بهزاد، حسینی سیدعبداله، زارعی ابوالفضل، لطف الهیان هوشنگ. اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی. 1389 [cited 2021August06];-(7):53-64. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=212615



IEEE : کپی

فرهنگ فر، ب.، حسینی، س.، زارعی، ا.، لطف الهیان، ه.، 1389. اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, [online] -(7), pp.53-64. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=212615.



 

 
بازدید یکساله 65 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی