APA :
کپیکرمانی، ع. (1391). ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 4(2 (پیاپی 12)), 69-78. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210958
Vancouver :
کپی کرمانی علی ماشااله. ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1391 [cited 2021April16];4(2 (پیاپی 12)):69-78. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210958
IEEE :
کپی کرمانی، ع.، 1391. ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 4(2 (پیاپی 12)), pp.69-78. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210958>.