APA :
کپیپرچمی، ف.، و عطای صالحی، ا.، و سیدین اردبیلی، م.، و محمدی ثانی، ع. (1390). بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 3(3 (پیاپی 9)), 1-5. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210828
Vancouver :
کپی پرچمی فریبا، عطای صالحی اسماعیل، سیدین اردبیلی مهدی، محمدی ثانی علی. بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1390 [cited 2022May18];3(3 (پیاپی 9)):1-5. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210828
IEEE :
کپی پرچمی، ف.، عطای صالحی، ا.، سیدین اردبیلی، م.، محمدی ثانی، ع.، 1390. بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 3(3 (پیاپی 9)), pp.1-5. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210828.