3 SID.ir | ترکيبات شيميايي اسانس نعناع فلفلي (.Mentha piperita L) کشت شده در شرايط آب و هوايي اصفهان
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

ترکيبات شيميايي اسانس نعناع فلفلي (.Mentha piperita L) کشت شده در شرايط آب و هوايي اصفهان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان، خوراسگان، اصفهان، ایران
 
چکیده: 

مقدمه و هدف: اسانس نعناع فلفلي (Mentha piperita L.) يکي از مشهورترين و کاربردترين اسانس ها در بين اسانس هاي گياهان دارويي و معطر است. هدف از اين مطالعه شناسايي ترکيبات شيميايي اسانس استخراج شده از نعناع فلفلي کشت شده در شرايط آب هوايي اصفهان مي باشد.
روش تحقيق: اندام هاي هوايي نعناع فلفلي از مزارع منطقه ميمه اصفهان در سال
1391 جمع آوري شد. استخراج اسانس به روش تقطير با آب و به کمک دستگاه اسانس گيري طرح کلونجر صورت گرفت و ميزان اسانس به وسيله دستگاه کروماتوگرافي گازي متصل به طيف سنج جرمي (GC/MS) مورد تجزيه و شناسايي قرار گرفت.
نتايج و بحث: در مجموع 29 ترکيب از اسانس اندام هاي هوايي نعناع فلفلي حاصل شد. به طور کلي با توجه به نتايج اين تحقيق، ترکيبات اصلي شامل کامفن
(14%.01)، منتون (%13.89)، منتول (%12.37)، بتا - پينن (%7.62)، پولگون (%6.41)، بتا - کاببن (%4.95)، آلفا - پينن (%4.743)، گاما - ترپينن (%4.08)، کارن (%3.81) و پيپريتون (%3.04) به دست آمد.
توصيه کاربردي/ صنعتي: ميزان اسانس نعناع فلفلي بر اساس شرايط آب و هوايي از سالي به سال ديگر تغيير مي کند. مهمترين ترکيب شناسايي شده در اسانس نعناع فلفلي منطقه ميمه ترکيبات مونوترپن هيدروکربنه و اکسيژنه بودند.

اصل مقاله بصورت متن کامل انگليسي، در بخش انگليسي قابل رويت است.
لطفا براي مشاهده متن کامل انگليسي اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 697
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی