APA :
کپیمجذوبی، م.، و داراب زاده، ن.، و فرحناکی، ا. (1391). تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 14(4), 827-836. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162
Vancouver :
کپی مجذوبی م.، داراب زاده ن.، فرحناکی ا.. تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1391 [cited 2022May29];14(4):827-836. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162
IEEE :
کپی مجذوبی، م.، داراب زاده، ن.، فرحناکی، ا.، 1391. تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 14(4), pp.827-836. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162.