نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1391 , دوره  14 , شماره  4 ; از صفحه 827 تا صفحه 836 .
 
عنوان مقاله: 

تاثيرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخي ويژگي هاي خمير و کيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و داراب زاده، ن.، و فرحناکی، ا. (1391). تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 14(4), 827-836. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162



Vancouver : کپی

مجذوبی م.، داراب زاده ن.، فرحناکی ا.. تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1391 [cited 2022May29];14(4):827-836. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، داراب زاده، ن.، فرحناکی، ا.، 1391. تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 14(4), pp.827-836. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=210162.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی