برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1390 , دوره  7 , شماره  27 ; از صفحه 37 تا صفحه 44 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي روش هاي مختلف خشک کردن و تاثير آن بر کيفيت و کميت ترکيبات در روغن اسانسي گياه .Erigeron annuus L

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آبادان، گروه مهندسی شیمی، آبادان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجی عبداله، ن.، و مراقبی، ف.، و الهی، س. (1390). بررسی روش های مختلف خشک کردن و تاثیر آن بر کیفیت و کمیت ترکیبات در روغن اسانسی گیاه .Erigeron annuus L. گیاه و زیست بوم, 7(27), 37-44. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209668



Vancouver : کپی

حاجی عبداله نفیسه، مراقبی فرهنگ، الهی سمیه. بررسی روش های مختلف خشک کردن و تاثیر آن بر کیفیت و کمیت ترکیبات در روغن اسانسی گیاه .Erigeron annuus L. گیاه و زیست بوم. 1390 [cited 2021October22];7(27):37-44. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209668



IEEE : کپی

حاجی عبداله، ن.، مراقبی، ف.، الهی، س.، 1390. بررسی روش های مختلف خشک کردن و تاثیر آن بر کیفیت و کمیت ترکیبات در روغن اسانسی گیاه .Erigeron annuus L. گیاه و زیست بوم, [online] 7(27), pp.37-44. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209668.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 47 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی