برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  25 , شماره  2 ; از صفحه 286 تا صفحه 294 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تغييرات فصلي ترکيب شيميايي و ترکيب اسيدهاي چرب فيله ماهي کپور پرورشي (Cyprinus carpio)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یگانه، س.، و شعبان پور، ب.، و حسینی، ه.، و ایمانپور، م.، و شعبانی، ع.، و عباسی، م. (1391). ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) . زیست شناسی ایران, 25(2), 286-294. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209370



Vancouver : کپی

یگانه سکینه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، ایمانپور محمدرضا، شعبانی علی، عباسی مهدیه. ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) . زیست شناسی ایران. 1391 [cited 2021September26];25(2):286-294. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209370



IEEE : کپی

یگانه، س.، شعبان پور، ب.، حسینی، ه.، ایمانپور، م.، شعبانی، ع.، عباسی، م.، 1391. ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) . زیست شناسی ایران, [online] 25(2), pp.286-294. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=209370.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 133 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی