6 SID.ir | تاثير جيره هاي غذايي مختلف بر شاخص هاي ضريب رشد ويژه و درصد افزايش وزن نوزاد فرشته ماهي (Pterophyllum scalare)
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير جيره هاي غذايي مختلف بر شاخص هاي ضريب رشد ويژه و درصد افزايش وزن نوزاد فرشته ماهي (Pterophyllum scalare)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
 
چکیده: 

عوامل زياد و متنوعي بر ميزان بقاء و کيفيت نوزادان فرشته ماهي (Pterophyllum scalare) تاثير دارند، در اين راستا نوع غذاي مصرفي يکي از تاثيرگذارترين عوامل محسوب مي شود. در اين تحقيق، تاثير 3 نوع جيره غذايي، بر ميزان شاخصهاي ضريب رشد ويژه و افزايش وزن نوزادان فرشته ماهي در يک دوره زماني 30 روزه مورد مطالعه قرار گرفت. تيمارهاي غذايي شامل کرم خوني خشک پودر شده، سيست پوسته زدايي شده آرتميا و کرم خوني خشک پودر شده به همراه سيست پوسته زدايي شده آرتميا بود. هر تيمار، سه تکرار داشت. براي اين کار از 9 دستگاه آکواريوم به ابعاد 60×40×30 سانتي متر استفاده گرديد. دماي آب در 31 درجه سانتي گراد تنظيم گرديد. طي اين مدت ساير متغيرها شامل دما، PH و ميزان اکسيژن محيط براي همه تيمارها، يکسان و مشابه تنظيم گرديد.
نتايج به دست آمده نشان داد که نوع جيره غذايي بر ميزان شاخصهاي ضريب رشد ويژه
(SGR) و افزايش وزن (WG) تاثير بسزايي داشته و حداکثر ميزان شاخص ضريب رشد ويژه مربوط به تيمار غذايي کرم خوني خشک با مقدار 0.035±0.0083 و حداقل آن مربوط به تيمار غذايي سيست پوسته زدايي شده آرتميا با مقدار 0.0189±0.0075 بود. حداکثر شاخص افزايش وزن، مربوط به تيمار غذايي کرم خوني خشک برابر 194.444±73.102 و حداقل آن مربوط به تيمار غذايي سيست پوسته زدايي شده آرتميا برابر 80.318±39.596 بدست آمد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 121
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی