برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 179 تا صفحه 192 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تاثير سرخ کردن در شرايط اتمسفري و تحت خلا بر ويژگي هاي رشته خوشکار سرخ شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شهیدی یاساقی، س.، و محبی، م.، و معتمدزادگان، ع.، و ضیایی فر، ا.، و ابوالفضلی اصفهانی، ج.، و مرتضوی، س. (1392). ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(2), 179-192. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202923



Vancouver : کپی

شهیدی یاساقی سیداحمد، محبی محبت، معتمدزادگان علی، ضیایی فر امان محمد، ابوالفضلی اصفهانی جواد، مرتضوی سیدعلی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2021December01];2(2):179-192. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202923



IEEE : کپی

شهیدی یاساقی، س.، محبی، م.، معتمدزادگان، ع.، ضیایی فر، ا.، ابوالفضلی اصفهانی، ج.، مرتضوی، س.، 1392. ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.179-192. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202923.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 59 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی