نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 153 تا صفحه 166 .
 
عنوان مقاله: 

تغييرات ترکيبات فراسودمند و برخي ويژگي هاي شيميايي در کيک غني شده با جوانه گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

زارع نژاد، ف.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و پیغمبردوست، س.، و نعمتی، م.، و رافت، س. (1392). تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(2), 153-166. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914



Vancouver : کپی

زارع نژاد فروغ، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2022May19];2(2):153-166. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914



IEEE : کپی

زارع نژاد، ف.، آزادمرددمیرچی، ص.، پیغمبردوست، س.، نعمتی، م.، رافت، س.، 1392. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.153-166. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 174 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی