APA :
کپیزارع نژاد، ف.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و پیغمبردوست، س.، و نعمتی، م.، و رافت، س. (1392). تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(2), 153-166. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914
Vancouver :
کپی زارع نژاد فروغ، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2022May19];2(2):153-166. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914
IEEE :
کپی زارع نژاد، ف.، آزادمرددمیرچی، ص.، پیغمبردوست، س.، نعمتی، م.، رافت، س.، 1392. تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.153-166. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202914.