برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 121 تا صفحه 138 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ترکيب شيميايي، پارامترهاي رنگ و خصوصيات عملکردي آرد شنبليله و مقايسه آن با آرد سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فیضی، س.، و وریدی، م.، و زارع، ف.، و وریدی، م. (1392). بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(2), 121-138. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202902



Vancouver : کپی

فیضی سمیرا، وریدی مهدی، زارع فاطمه، وریدی محمدجواد. بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2021December09];2(2):121-138. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202902



IEEE : کپی

فیضی، س.، وریدی، م.، زارع، ف.، وریدی، م.، 1392. بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.121-138. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202902.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی