برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 109 تا صفحه 120 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر صمغ دانه بالنگو شيرازي و پروتئين آب پنير بر پايداري امولسيون روغن در آب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، قوچان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسینی، و.، و نجف نجفی، م.، و محمدی ثانی، ع. (1392). بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(2), 109-120. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202898



Vancouver : کپی

حسینی وحیده سادات، نجف نجفی مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2021June13];2(2):109-120. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202898



IEEE : کپی

حسینی، و.، نجف نجفی، م.، محمدی ثانی، ع.، 1392. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.109-120. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202898.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 128 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی