مشخصات مقاله عنوان نشریه: بهداشت مواد غذايي اطلاعات شماره: پاييز 1391 , دوره 2 , شماره 3 (پياپي 7) ; از صفحه 1 تا صفحه 14 . عنوان مقاله: بررسي مطالعات انجام شده در زمينه آلودگي مواد غذايي با منشا دامي به باکتري هاي بيماري زا در ايران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده هاي گوشتي نویسندگان: شكرفروش سيدشهرام*, ركني نوردهر, كريم گيتي, رضوي روحاني سيدمهدي, كيايي سيدمحمدمهدي, عباس والي مريم آدرس: * دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد. کلید واژه: باکتري هاي بيماري زا(Q2)گوشت(Q2)فرآورده هاي گوشت(Q3)آلودگي غذا(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: محصولات کشاورزیسالمونلامالاریاگوشت قرمز ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي ميزان آلودگي گوشت هاي قرمز توزيع شده در شهر تبريز به يرسينيا انتروکوليتيکابازار جهاني گوشتشيوع استافيلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده هاي گوشتيتخمين تابع تقاضا براي گوشت قرمز در ايرانبررسي مطالعات انجام شده در زمينه آلودگي مواد غذايي با منشا دامي به باکتري هاي بيماري زا در ايران؛ بخش اول: شير و فرآورده هاي آن مقالات همایشی مرتبط: بررسی ارتباط مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده بر خطر ابتلا به سرطان سینهمقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشتالگوی انتقال قیمت نهاده ها در صنعت گوشت ایرانگوشت شتراهمیت غذایی گوشت بلدرچین از منظر قرآن کریم ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 184 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی