برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي اثرات زمان تغيير جيره غذايي آغازين به رشد و سطوح مختلف پروتئين خام بر عملکرد و کيفيت لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد، واحد میانه، میانه، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
Cite:
APA : کپی

داوودی، س.، و نوبخت، ع.، و داوودی، ج. (1390). ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار), 7(تکمیلی (پیاپی 21)), 59-67. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202404



Vancouver : کپی

داوودی سعید، نوبخت علی، داوودی جابر. ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار). 1390 [cited 2021April22];7(تکمیلی (پیاپی 21)):59-67. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202404



IEEE : کپی

داوودی، س.، نوبخت، ع.، داوودی، ج.، 1390. ارزیابی اثرات زمان تغییر جیره غذایی آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار), [online] 7(تکمیلی (پیاپی 21)), pp.59-67. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=202404.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی