برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1392 , دوره  10 , شماره  40 ; از صفحه 129 تا صفحه 137 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي شيره انگور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار، خراسان رضوی
 
چکیده: 

شيره انگور يکي از محصولات جانبي انگور است که در مناطق تاک خيز ايران به شيوه سنتي توليد مي شود. در اين پژوهش برخي از خواص فيزيکي و شيميايي شيره انگور مانند گرانش ويژه، pH، قندکل، خاکستر و پارامترهاي رئولوژيکي شيره انگور با استفاده از يک ويسکومتر چرخان در سه دماي (25، 45 و 65oC) و سه بريکس 35، 50 و 76 اندازه گيري شد. محاسبات رياضي يافته ها بر اساس روش ميچکا نشان داد که شيره انگور از نوع سيال غير نيوتني و غليظ شونده با برش (دايلاتانت) است. همچنين با استفاده ار معادله آرنيوس تابعيت ضريب پايداري شيره انگور با دما تعيين و انرژي فعال سازي بين 15.197 تا kJ/mol  34.07 محاسبه شد. در نهايت با استفاده از رابطه نمايي، ضريب پايداري با بريکس برازش گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

توکلی پور، ح.، و کلباسی اشتری، ا. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران, 10(40), 129-137. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=201699



Vancouver : کپی

توکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد. بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران. 1392 [cited 2021October22];10(40):129-137. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=201699



IEEE : کپی

توکلی پور، ح.، کلباسی اشتری، ا.، 1392. بررسی ویژگی های رئولوژیکی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 10(40), pp.129-137. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=201699.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 2057 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی