5 SID.ir | بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي شيره انگور
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي شيره انگور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، سبزوار، خراسان رضوی
 
چکیده: 

شيره انگور يکي از محصولات جانبي انگور است که در مناطق تاک خيز ايران به شيوه سنتي توليد مي شود. در اين پژوهش برخي از خواص فيزيکي و شيميايي شيره انگور مانند گرانش ويژه، pH، قندکل، خاکستر و پارامترهاي رئولوژيکي شيره انگور با استفاده از يک ويسکومتر چرخان در سه دماي (25، 45 و 65oC) و سه بريکس 35، 50 و 76 اندازه گيري شد. محاسبات رياضي يافته ها بر اساس روش ميچکا نشان داد که شيره انگور از نوع سيال غير نيوتني و غليظ شونده با برش (دايلاتانت) است. همچنين با استفاده ار معادله آرنيوس تابعيت ضريب پايداري شيره انگور با دما تعيين و انرژي فعال سازي بين 15.197 تا kJ/mol  34.07 محاسبه شد. در نهايت با استفاده از رابطه نمايي، ضريب پايداري با بريکس برازش گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 515
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی