APA :
کپیآقامحمدی، ب.، و هنرور، م.، و غیاثی طرزی، ب.، و دلخوش، ب. (1392). تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه, 10(4 (پیاپی 40)), 15-22. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=197119
Vancouver :
کپی آقامحمدی بنفشه، هنرور مسعود، غیاثی طرزی بابک، دلخوش بابک. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه. 1392 [cited 2022May26];10(4 (پیاپی 40)):15-22. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=197119
IEEE :
کپی آقامحمدی، ب.، هنرور، م.، غیاثی طرزی، ب.، دلخوش، ب.، 1392. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه, [online] 10(4 (پیاپی 40)), pp.15-22. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=197119.