نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1392 , دوره  2 , شماره  1 ; از صفحه 37 تا صفحه 44 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات اسيد آمينه متيونين و پودر سير روي اجزاي مختلف لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
 
چکیده: 
در اين تحقيق اثرات اسيد آمينه متيونين و پودر سير روي توليد لاشه و ترکيب آن مورد بررسي قرار گرفت. 540 قطعه جوجه گوشتي يکروزه در قالب طرح کاملا تصادفي در يک آزمايش فاکتوريل 3´3 در 9 تيمار و 4 تکرار با جيره هاي داراي سطوح مختلف متيونين شامل پايه (بدون متيونين افزودني)، جيره نرمال در سطح NRC و جيره داراي متيونين در سطح NRC %135 و سطوح مختلف آنتي بيوتيک ويرجينيامايسين تغذيه شدند. نتايج به دست آمده نشان داد که افزودن متيونين در سطح NRC %135 به جيره ها موجب افزايش وزن گوشت سينه شد(P<0.01) . افزودن پودر سير به جيره در مقايسه با شاهد منفي، گوشت سينه را بطور معني داري (P<0.05) افزايش اما موجب کاهش معني دار در چربي بطني شد (P<0.01). از لحاظ اثرات متقابل متيونين و آنتي بيوتيک، بالاترين توليد چربي بطني مربوط به تيمار داراي متيونين در سطح NRC و ويرجينيامايسين بوده و کمترين چربي بطني مربوط به جيره پايه + پودر سير بود (P<0.05). اثرات متقابل متيونين و آنتي بيوتيک روي درصد وزن ران معني دار بود(P<0.05)  و جيره هاي حاوي متيونين در سطح + NRC پودر سير داراي بالاترين عملکرد بودند. استنتاج نهايي اين است که استفاده از متيونين و پودر سير به تنهايي و يا در ترکيب با يکديگر موجب بهبود کيفيت لاشه مي شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

متقی طلب، م.، و گلچین، م. (1392). اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 2(1), 37-44. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=196176



Vancouver : کپی

متقی طلب مجید، گلچین مریم. اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی. 1392 [cited 2022May24];2(1):37-44. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=196176



IEEE : کپی

متقی طلب، م.، گلچین، م.، 1392. اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, [online] 2(1), pp.37-44. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=196176.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 1166 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی