برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي اثر ضدميکروبي اسانس گياهي آويشن شيرازي بر سويه هاي استافيلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتي بيوتيک جداشده از مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اراک
 
چکیده: 

مقدمه: استافيلوکوکوس اورئوس هاي مقاوم به متي سيلين (MRSA) به يک مشکل بزرگ در درمان بيماري ها تبديل شده اند. اين سويه ها با ساکن شدن در بيني به شدت موجب افزايش عفونت هاي بيمارستاني و مرگ و مير بيماران مي شوند. آويشن يک گونه گياهي است که به طور گستره در سراسر جهان براي مصارف درماني مورد استفاده قرار مي گيرد. هدف از اين مطالعه، بررسي خواص ضدميکروبي اسانس آويشن بر روي سويه هاي MRSA جداشده از مواد غذايي در شرايط آزمايشگاهي مي باشد.
روش بررسي: در اين مطالعه که به روش
In vitro انجام شد، اثر ضدميکروبي به همراه حداقل غلظت مهارکننده رشد (MIC) و حداقل غلظت کشنده باکتري (MBC) اسانس آويشن شيرازي بر استافيلوکوکوس اورئوس مقاوم به تتراسايکلين، اريترومايسين، تري متوپريم - سولفامتوکسازول و متي سيلين مورد بررسي قرار گرفت.
نتايج: يافته هاي ما نشان داد که اسانس آويشن شيرازي بر استافيلوکوکوس اورئوس هاي مقاوم به تتراسايکلين، اريترومايسين، تري متوپريم - سولفامتوکسازول و متي سيلين ايزوله شده از مواد غذايي اثرات خوبي دارد.
نتيجه گيري: با ساخت داروي مناسب با منشا گياهي و عوارض کمتر دارويي مي توان به درمان عفونت هاي استافيلوکوکي اميدوار بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سلطان دلال، م.، و بیات، م.، و یزدی، م.، و آقاامیری، س.، و قربان زاده مشگانی، م.، و پیمانه عابدی محتسب، ت.، و شجاعی سعدی، ب. (1391). ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان, 17(2 (مسلسل 64)), 21-29. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=195419



Vancouver : کپی

سلطان دلال محمدمهدی، بیات منصور، یزدی محمدحسین، آقاامیری سولماز، قربان زاده مشگانی مسعود، پیمانه عابدی محتسب ترانه، شجاعی سعدی بهروز. ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان. 1391 [cited 2021November30];17(2 (مسلسل 64)):21-29. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=195419



IEEE : کپی

سلطان دلال، م.، بیات، م.، یزدی، م.، آقاامیری، س.، قربان زاده مشگانی، م.، پیمانه عابدی محتسب، ت.، شجاعی سعدی، ب.، 1391. ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان, [online] 17(2 (مسلسل 64)), pp.21-29. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=195419.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی