برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي امکان استفاده از جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا در تغذيه مرغان تخم گذار

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، پاکدشت، ایران
 
چکیده: 

اين آزمايش به منظور تعيين ارزش غذايي جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا و بررسي امکان استفاده از آن در تغذيه مرغان تخم گذار انجام شد. در مرحله اول، انرژي قابل متابوليسم و ترکيبات شيميايي جلبک اندازه گيري شد. در مرحله دوم، اثر سطوح مختلف جلبک در جيره مرغ هاي تخمگذار با استفاده از 100 قطعه مرغ سويه هاي لاينw-36  در قالب طرح کاملا تصادفي با پنج تيمار (جيره هاي حاوي سطوح صفر، پنج، 10 ،15 و 20 درصد جلبک) و پنج تکرار، به مدت 12 هفته بررسي شد. درصد تخم گذاري، خوراك مصرفي، ضريب تبديل، وزن تخم مرغ، توده تخم مرغ به طور هفتگي اندازه گيري شد. مقدار پروتئين خام، فيبر خام، چربي خام، کلسيم و فسفر در جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا به ترتيب 23.05، 7.2، 0.1 ،0.9 و 0.34 درصد و مقدار انرژي قابل متابوليسم ظاهري و ظاهري تصحيح شده براي ازت ترتيب 2185.04 و 2195.72 کيلوکالري در کيلوگرم بود. در تيمارهاي حاوي بيش از پنج درصد جلبک ميزان تخمگذاري کاهش و ضريب تبديل افزايش يافت (P<0.05). توده تخم مرغ در تيمارهاي حاوي بيش از 10 درصد جلبک کاهش يافت (P<0.05). نتايج نشان داد که مي توان تا سطح پنج درصد از جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا در جيره غذايي مرغان تخمگذار بدون اثر منفي بر عملکرد استفاده نمود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 137
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی