برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  13 , شماره  4 (مسلسل 41) ; از صفحه 303 تا صفحه 309 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات افزودني هاي باکتريايي همگن توليد کننده اسيد لاکتيک بر خصوصيات تخميري و ارزش تغذيه اي سيلاژ ذرت با ماده خشک پايين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

هدف از تحقيق حاضر بررسي اثرات افزودني هاي باکتريايي همگن توليد کننده اسيد لاکتيک بر خصوصيات تخميري و ارزش تغذيه اي سيلاژ ذرت با ماده خشک پايين در سيلوهاي آزمايشگاهي بود. علوفه ذرت در مرحله شيري (حاوي 22.8% ماده خشک) برداشت و به قطعات 2.5 سانتي متري خرد و در 18 سيلوي آزمايشگاهي (3.8 ليتري) براي هر تيمار، سيلو شد. تيمارها شامل 1) کنترل (بدون افزودني باکتريايي)، 2) تيمار حاوي افزودني باکتريايي اکوسايل (شامل لاکتوباسيلوس پلانتاروم) و 3) تيمار حاوي افزودني باکتريايي بيوتال (شامل لاکتوباسيلوس پلانتاروم، پديوکوکوس پنتازئوس و پروپيوني باکتر فرودنرچي) بودند. در روزهاي 3، 6، 12، 16، 21 و 90 پس از سيلو شدن، سه سيلو براي هر تيمار باز و نمونه برداري انجام شد. هيچ يک از افزودني هاي باکتريايي خصوصيات تخميري سيلاژ ذرت با ماده خشک پايين را در مقايسه با تيمار شاهد بهبود ندادند. ديواره سلولي، ديواره سلولي منهاي همي سلولز، پروتئين خام و کربوهيدرات هاي محلول در آب تحت تاثير افزودني هاي باکتريايي قرار نگرفت (P>0.05). تيمار شاهد حاوي مقدار بيشتري اسيد استيک و مقدار کمتري اتانول نسبت به تيمارهاي ديگر بود. سيلاژهاي تلقيح شده با بيوتال حاوي بيشترين مقدار نيتروژن آمونياکي بودند (P<0.05). تجزيه پذيري آزمايشگاهي ماده خشک سيلاژهاي شاهد بيشتر از سيلاژهاي ديگر بود (P<0.05). به طور کلي، نتايج نشان داد که باکتري هاي همگن توليد کننده اسيد لاکتيک استفاده شده در اين تحقيق، خصوصيات تخميري و ارزش غذايي سيلاژ ذرت حاوي ماده خشک پايين را بهبود ندادند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صادقی، خ.، و خوروش، م.، و قربانی، غ.، و فروزمند، م.، و برومند، م.، و هاشم زاده سیگاری، ف. (1391). بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز), 13(4 (مسلسل 41)), 303-309. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=191416



Vancouver : کپی

صادقی خالد، خوروش محمد، قربانی غلامرضا، فروزمند مسیح اله، برومند مسعود، هاشم زاده سیگاری فرزاد. بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز). 1391 [cited 2021October17];13(4 (مسلسل 41)):303-309. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=191416



IEEE : کپی

صادقی، خ.، خوروش، م.، قربانی، غ.، فروزمند، م.، برومند، م.، هاشم زاده سیگاری، ف.، 1391. بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز), [online] 13(4 (مسلسل 41)), pp.303-309. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=191416.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 207 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی