برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1389 , دوره  1 , شماره  3 ; از صفحه 23 تا صفحه 29 .
 
عنوان مقاله: 

اثر شوري و نيتروژن بر توزيع عناصر غذايي، اسيد سيتريك و ويتامين C در گوجه فرنگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 95
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی