برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1389 , دوره  1 , شماره  3 ; از صفحه 11 تا صفحه 21 .
 
عنوان مقاله: 

اثر شوري و نيتروژن بر كيفيت ميوه و غلظت عناصر كم مصرف گوجه فرنگي در كشت هيدروپونيك

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم خاک، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صفرزاده شیرازی، ص.، و رونقی، ع.، و غلامی، ع.، و زاهدی فر، م. (1389). اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای), 1(3), 11-21. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187763



Vancouver : کپی

صفرزاده شیرازی صدیقه، رونقی عبدالمجید، غلامی عبدالصمد، زاهدی فر مریم. اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای). 1389 [cited 2021October27];1(3):11-21. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187763



IEEE : کپی

صفرزاده شیرازی، ص.، رونقی، ع.، غلامی، ع.، زاهدی فر، م.، 1389. اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای), [online] 1(3), pp.11-21. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187763.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 122 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی