برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1389 , دوره  1 , شماره  1 ; از صفحه 57 تا صفحه 63 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير تغذيه منگنز و روي بر عملكرد ميوه و غلظت عناصر غذايي در گوجه فرنگي گلخانه اي و در كشت هيدروپونيك

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
 
چکیده: 

 لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

توسلی، ا.، و قنبری، ا.، و احمدیان، ا. (1389). تاثیر تغذیه منگنز و روی بر عملکرد میوه و غلظت عناصر غذایی در گوجه فرنگی گلخانه ای و در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای), 1(1), 57-63. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187737



Vancouver : کپی

توسلی ابوالفضل، قنبری احمد، احمدیان احمد. تاثیر تغذیه منگنز و روی بر عملکرد میوه و غلظت عناصر غذایی در گوجه فرنگی گلخانه ای و در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای). 1389 [cited 2021October26];1(1):57-63. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187737



IEEE : کپی

توسلی، ا.، قنبری، ا.، احمدیان، ا.، 1389. تاثیر تغذیه منگنز و روی بر عملکرد میوه و غلظت عناصر غذایی در گوجه فرنگی گلخانه ای و در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای), [online] 1(1), pp.57-63. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187737.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 305 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی