برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1389 , دوره  1 , شماره  2 ; از صفحه 19 تا صفحه 28 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير نيتروژن و بور بر رشد، عملکرد و غلظت برخي عناصر غذايي گوجه فرنگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* باشگاه پژوهشگران جوان استان اردبیل
 
چکیده: 

 لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرزانه، ن.، و گلچین، ا.، و هاشمی مجد، ک. (1389). تاثیر نیتروژن و بور بر رشد, عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گوجه فرنگی. علوم و فنون کشت های گلخانه ای, 1(2), 19-28. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187653



Vancouver : کپی

فرزانه نسرین، گلچین احمد، هاشمی مجد کاظم. تاثیر نیتروژن و بور بر رشد, عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گوجه فرنگی. علوم و فنون کشت های گلخانه ای. 1389 [cited 2021July24];1(2):19-28. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187653



IEEE : کپی

فرزانه، ن.، گلچین، ا.، هاشمی مجد، ک.، 1389. تاثیر نیتروژن و بور بر رشد, عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گوجه فرنگی. علوم و فنون کشت های گلخانه ای, [online] 1(2), pp.19-28. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=187653.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 250 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی