برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  22 , شماره  4 ; از صفحه 421 تا صفحه 429 .
 
عنوان مقاله: 

بهبود کيفيت کيک جعبه اي با استفاده از نشاسته فوري گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنابع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و بوستانی، س.، و فرحناکی، ع. (1391). بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 22(4), 421-429. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186586



Vancouver : کپی

مجذوبی مهسا، بوستانی ساره، فرحناکی عسگر. بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1391 [cited 2021October20];22(4):421-429. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186586



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، بوستانی، س.، فرحناکی، ع.، 1391. بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 22(4), pp.421-429. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186586.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 77 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی