برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  22 , شماره  4 ; از صفحه 361 تا صفحه 371 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير غلظت نمک طعام بر خواص عملکردي گلوتن طبيعي و استيله شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و عابدی، ا.، و فرحناکی، ع. (1391). تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 22(4), 361-371. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186573



Vancouver : کپی

مجذوبی مهسا، عابدی الهه، فرحناکی عسگر. تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1391 [cited 2021October27];22(4):361-371. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186573



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، عابدی، ا.، فرحناکی، ع.، 1391. تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 22(4), pp.361-371. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=186573.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 166 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی