نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1387 , دوره  - , شماره  1 ; از صفحه 59 تا صفحه 65 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خصوصيات لاشه و توليد گوشت در چهار نژاد از كبوتران بومي ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
 
چکیده: 
تعداد 96 قطعه كبوتر نر و ماده در قالب چهار تيمار نژادي به ترتيب شامل: 1- كبود قزوين 2- پروازي 3- كوهي نامه بر 4- سفيد تهران؛ در سيستم بسته و در قفس بصورت تصادفي مستقر و مورد آزمايش قرار گرفتند. دان مورد استفاده كبوتران متشكل از گندم و گاودانه، همه روزه در اختيار آنها قرار گرفته و باقيمانده در روز بعد توزين و تمامي تيمارها بصورت اختياري مورد تغذيه قرارگرفتند. جوجه هاي توليدي در يك زوج آشيانه در انتهاي قفس به صورت متناوب توليد شدند. جوجه ها در سن حدود 30 روزگي از والدين جدا و پس از 12 ساعت گرسنگي توزين و ذبح شدند. لاشه شكم خالي و قطعات لاشه توزين و ثبت شدند. ميانگين دان مصرفي تيمارها براي توليد دو قطعه جوجه (مصرف والدين + جوجه ها) بطور كلي 3956.4 گرم بود. متوسط وزن لاشه آماده طبخ در تيمار اول و سوم به ترتيب242.88 و 257.25 گرم بود. اين اوزان نسبت به ساير تيمارها بهتر و با يكديگر اختلاف معني داري نداشتند. درصد لاشه تيمارها نسبت به وزن زنده:64.34 درصد در تيمار اول، 66.78 درصد در تيمار دوم، 68.21 درصد در تيمار سوم، 65.41 درصد در تيمار چهارم بود. كه با استاندارد ساير كبوتران جهان برابري مي كرد. در اين ميان متوسط درصد سينه به كل لاشه آماده طبخ 36.46 بود. در اين بررسي متوسط ضريب تبديل غذائي تيمارها حدودا 5.71 بود كه حدودا با استاندارد اين پرنده در ساير كشورها برابري مي نمود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

لطفی پور، م. (1387). بررسی خصوصیات لاشه و تولید گوشت در چهار نژاد از کبوتران بومی ایران. دانش و پژوهش علوم دامی, -(1), 59-65. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=184074



Vancouver : کپی

لطفی پور محمدصادق. بررسی خصوصیات لاشه و تولید گوشت در چهار نژاد از کبوتران بومی ایران. دانش و پژوهش علوم دامی. 1387 [cited 2022June29];-(1):59-65. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=184074



IEEE : کپی

لطفی پور، م.، 1387. بررسی خصوصیات لاشه و تولید گوشت در چهار نژاد از کبوتران بومی ایران. دانش و پژوهش علوم دامی, [online] -(1), pp.59-65. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=184074.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 257 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی