APA :
کپیمحمدی، م.، و جهادی، م.، و خسروی دارانی، ک. (1391). قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)), 63-71. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619
Vancouver :
کپی محمدی مهرداد، جهادی مهشید، خسروی دارانی کیانوش. قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022August12];7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)):63-71. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619
IEEE :
کپی محمدی، م.، جهادی، م.، خسروی دارانی، ک.، 1391. قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)), pp.63-71. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619.