نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

قارچ خوراكي: قهوه اي شدن آنزيمي و روش هاي مهار آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
 
چکیده: 
 لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، م.، و جهادی، م.، و خسروی دارانی، ک. (1391). قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)), 63-71. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619



Vancouver : کپی

محمدی مهرداد، جهادی مهشید، خسروی دارانی کیانوش. قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022August12];7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)):63-71. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619



IEEE : کپی

محمدی، م.، جهادی، م.، خسروی دارانی، ک.، 1391. قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)), pp.63-71. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182619.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 220 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی