برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  19 , شماره  3 ; از صفحه 185 تا صفحه 199 .
 
عنوان مقاله: 

اثر سولفات روي بر عملكرد، اجزا عملكرد و ميزان روي و پروتئين دانه سه رقم گندم پائيزه در منطقه اقليد فارس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میرطالبی، س.، و حسینی، س.، و خواجه پور، م.، و سلیمانی، ع. (1391). اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی), 19(3), 185-199. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182434



Vancouver : کپی

میرطالبی سیدحسین، حسینی سیدماشااله، خواجه پور محمدرضا، سلیمانی علی. اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی). 1391 [cited 2021July24];19(3):185-199. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182434



IEEE : کپی

میرطالبی، س.، حسینی، س.، خواجه پور، م.، سلیمانی، ع.، 1391. اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی), [online] 19(3), pp.185-199. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=182434.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 49 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی