برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

فرمولاسيون روغن سرخ کردني بر پايه تالو اولئين و پالم اولئين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

مقدمه: امروزه روغن سرخ کردني در کشور ما بسيار مورد توجه قرار گرفته و در سبد خريد خانواده ها جاي دارد. کمبود روغن در کشور باعث تهيه روغن هاي سرخ کردني بر پايه فرمولاسيون هاي مختلف شده است.
مواد و روش ها: با هدف توليد روغن سرخ کردني بر پايه تالو اولئين و پالم اولئين و بررسي خصوصيات تيمارهاي آنها، ابتدا استخراج چربي پيه گاو به روش ذوب کردن خشک و سپس فراکسيون گيري در دماي4  درجه سانتيگراد و بمدت 22 ساعت انجام شد. 11 تيمار از تالو اولئين و پالم اولئين تهيه شد. در نهايت آزمون هاي فيزيکي و شيميايي از جمله نقطه ذوب، درصد اسيد چرب آزاد، انديس رفراکت، انديس پراکسيد، انديس يدي، انديس صابوني، پروفيل اسيد چرب، نقطه دود و زمان مقاومت به اکسيداسيون بر روي نمونه ها انجام شد.
يافته ها: نتايج حاکي از آن هستند که از اختلاط اين دو روغن، تيمارهاي مناسبي بدست مي آيد که ميتوان از آن ها بعنوان روغن سرخ کردني استفاده کرد. نتايج آناليز آماري نيز بيانگر اينست که خصوصيات تيمارها با هم متفاوت بوده و تفاوت معني داري بين آنها وجود دارد.
نتيجه گيري: تيمارهاي 70% پالم اولئين 30% تالو اولئين، 80% پالم اولئين 20% تالو اولئين و 90% پالم اولئين 10% تالو اولئين طبق استاندارد ملي روغن سرخ کردني ايران بوده و با توجه به هدف تحقيق، بهترين تيمار براي اين فرايند، تيمار 70% پالم اولئين 30% تالو اولئين مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رضایی، ف.، و قراچورلو، م.، و عزیزی نژاد، ر. (1392). فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین. علوم غذایی و تغذیه, 10(2 (پیاپی 38)), 69-78. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=181531



Vancouver : کپی

رضایی فاطمه، قراچورلو مریم، عزیزی نژاد رضا. فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین. علوم غذایی و تغذیه. 1392 [cited 2021May18];10(2 (پیاپی 38)):69-78. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=181531



IEEE : کپی

رضایی، ف.، قراچورلو، م.، عزیزی نژاد، ر.، 1392. فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین. علوم غذایی و تغذیه, [online] 10(2 (پیاپی 38)), pp.69-78. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=181531.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 507 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی