APA :
کپیخسروی مشیزی، ر.، و یونسیان، م.، و امیدواربرنا، م.، و گلوی، ا. (1391). بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی. سلامت و بهداشت اردبیل, 3(2), 32-41. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177813
Vancouver :
کپی خسروی مشیزی رضا، یونسیان مسعود، امیدواربرنا محمد، گلوی الهام. بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی. سلامت و بهداشت اردبیل. 1391 [cited 2022August12];3(2):32-41. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177813
IEEE :
کپی خسروی مشیزی، ر.، یونسیان، م.، امیدواربرنا، م.، گلوی، ا.، 1391. بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی. سلامت و بهداشت اردبیل, [online] 3(2), pp.32-41. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177813.