برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف پروبيوتيك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

به منظور بررسي اثر پروبيوتيک (بيوپلوس 2- ب) بر راندمان توليد و خصوصيات ظاهري دستگاه گوارش طيور، تعداد 480 قطعه جوجه نر و ماده گوشتي از هيبريد تجاري راس به طور مجزا از روز اول پرورش تا روز 42 با جيره هاي حاوي درصدهاي مختلف پروبيوتيک (0، 0.05، 0.1، 0.15)به طور تصادفي تغذيه شدند. نتايج نشان داد که درصدهاي مختلف پروبيوتيک، بر ميزان خوراک مصرفي و اضافه وزن جوجه ها تاثيري نداشته و ضريب تبديل غذائي در اثر اعمال درصدهاي مختلف پروبيوتيک تغيير معني داري نمي کند تلفات در گروه هاي آزمايشي نسبت به شاهد به طور معني دار کاهش پيدا کرده و وزن دستگاه گوارش تغيير معني داري نشان نداد. همچنين نسبت وزن دستگاه گوارش به وزن بدن در سن 28 روزگي افزايش يافته ولي در سن 36 و 42 روزگي با شاهد برابر بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کریمی، ک.، و رحیمی، ش. (1382). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی, 16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان), 90-94. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=17720



Vancouver : کپی

کریمی کاظم، رحیمی شعبان. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی. 1382 [cited 2021June14];16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان):90-94. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=17720



IEEE : کپی

کریمی، ک.، رحیمی، ش.، 1382. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی, [online] 16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان), pp.90-94. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=17720.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 153 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی