برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر جايگزيني کربوکسي متيل سلولز (CMC) بر روي ويژگي هاي شيميايي و بافت سوسيس آلماني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین، پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: در فرمولاسيون فرآورده هاي گوشتي سوسيس و کالباس، مواد متعددي با هدف بهبود خصوصيات بافت، تغذيه اي و رنگ مورد استفاده قرار مي گيرد که در بين اين مواد، کربوکسي متيل سلولز يکي از اين گزينه ها مي باشد.
مواد و روش ها: در اين پژوهش از کربوکسي متيل سلولز در سطوح 0.07، 0.14، 0.21 و 0.28 درصد بعنوان جايگزين پلي فسفات مورد استفاده در فرمولاسيون سوسيس آلماني استفاده گرديد. نمونه ها در سه محموله تهيه شد و فرآيند حرارتي پخت را در دماي 80 درجه سانتي گراد به مدت 45 دقيقه سپري کردند. در ادامه تيمارهاي توليد شده تحت تجزيه شيميايي و آزمون بافت قرار گرفتند. داده هاي حاصل توسط نرم افزار
Mini Tab و طرح Glm آناليز گرديدند.
يافته ها: نتايج آزمون شيميايي نشان داد که کليه ويژگي هاي مورد ارزيابي با ويژگي هاي استاندارد مطابقت دارد و کليه تيمارها از نظر ميزان نيروي برش و انرژي مورد نياز براي برش، اختلاف معناداري با يکديگر ندارند. اما از نظر ميزان نيروي برش تيمارهاي حاوي 0.14 و 0.28 درصد کربوکسي متيل سلولز داراي بالاترين مقدار و از نظر انرژي مورد نياز براي برش نيز، تيمارهاي حاوي 0.14 و 0.21 درصد کربوکسي متيل سلولز داراي بيشترين مقدار مي باشند.
نتيجه گيري: بررسي نتايج آزمون بافت توسط دستگاه بافت سنج نشان داد که تيمار حاوي 0.14 درصد کربوکسي متيل سلولز در مجموع از نظر خصوصيات بافتي نسبت به ديگر تيمارها مطلوب تر بوده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

هاشمی روان، م.، و شکرانه، ن. (1391). اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی. علوم غذایی و تغذیه, 10(1 (پیاپی 37)), 43-50. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177025



Vancouver : کپی

هاشمی روان مهناز، شکرانه نادیا. اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی. علوم غذایی و تغذیه. 1391 [cited 2021October28];10(1 (پیاپی 37)):43-50. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177025



IEEE : کپی

هاشمی روان، م.، شکرانه، ن.، 1391. اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی. علوم غذایی و تغذیه, [online] 10(1 (پیاپی 37)), pp.43-50. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=177025.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 233 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی