برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير غوطه وري در عصاره آب گرم جلبك Sargassum glaucescens بر بازماندگي و برخي از فاكتورهاي ايمني در ميگوي سفيد هندي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پژوهشکده میگوی کشور، بوشهر
 
چکیده: 

در اين مطالعه جلبك قهوه ايSargassum glaucescens ، كه در خليج فارس و سواحل استان بوشهر به وفور يافت مي شود، جمع آوري گرديد و پس از عصاره گيري با آب داغ، اقدام به لئوفليزه كردن عصاره حاصل گرديد. براي بررسي تاثير هر يك از غلظت هاي جلبك نامبرده بر ميگوهاي سفيد هندي (1.20±11.32 گرمي) پس از دو هفته استرس زدايي در ايستگاه تحقيقاتي شغاب وابسته به پژوهشكده ميگوي كشور، در آب درياي (با شوري 39 ppt و دماي 1±25 درجه سانتي گراد) حاوي غلظت هاي 100، 300 و 500 ميلي گرم در ليتر از عصاره جلبك، غوطه ور شد و ميزان پيشگيري از بيماري لكه سفيد و فاكتورهاي ايمني (تعداد هموسيت كل (THC)، ميزان پروتئين پلاسماي كل (TPP)، فعاليت فاگوسيتي) در ميگوهاي سفيد هندي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل از اين مطالعه نشان داد كه غوطه ور ساختن ميگوهاي سفيد هندي در 300 و 500 ميلي گرم در ليتر عصاره آب گرم جلبك S. glaucescens به مدت 2 الي 3 ساعت، در افزايش THC،TPP  و فعاليت فاگوسيتوزي موثر مي باشد. علاوه بر اين غوطه وري به مدت 3 ساعت در آب درياي حاوي 100، 300 و 500 ميلي گرم بر ليتر از عصاره آب گرم جلبك S. glaucescens، در افزايش ميزان بازماندگي ميگوهاي سفيد هندي موثر بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 67
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی